A+ a-
Acces autoritati guvernamentale
  Linkuri utile                                
Ultimele stiri:
Prezentare
Produse
Servicii
Parteneri
Informatii de interes public
Comunicate
Contact
Accesibilitate
Tipar de securitate
Laborator de expertiza si cercetare

Siguranta

Laboratorul de cercetare si expertizare, ce functioneaza in cadrul Imprimeriei Nationale, este dotat cu echipamentele necesare expertizarii materiilor prime si produselor finite executate in sectiile de productie din companie.

In cadrul sau se pot realiza cercetari, incercari si se pot emite contra cost certificate de expertiza pentru orice persoana juridica interesata de astfel de activitati.


Expertiza si cercetare

In cadrul laboratorului sunt executate determinari in conformitate cu standardele internationale. Asiguram tuturor celor interesati garantia unor expertize de maxima eficacitate si exactitate:
  • expertiza pentru hartii, policarbonat sau pvc, cerneluri, folie, grafica de securitate;
  • incercari fizico – mecanice si optice ale hartiei oriunde pe teritoriul Romaniei, dispunand de o unitate mobila, dotata cu aparatura corespunzatoare incercarilor materiei prime (hartie normala si speciala, cerneluri) si analizei comparative a elementelor grafice de securitate si hartiilor speciale.
Certificatele de expertiza eliberate sunt valabile pe teritoriul Romaniei, în Uniunea Europeana, Brazilia, China, SUA, Asia, Canada, Japonia si Australia.


Acreditari

Laboratorul este acreditat de RENAR – Asociatia de Acreditare din România, în conformitate cu prevederile legale nationale si ale Uniunii Europene.

De asemenea, laboratorul este acrediat la nivel mondial de organismul international DAP (Deutsches Akkreditierungssystem Prufwesen), fiind unul dintre putinele laboratoare din Romania recunoscute de autoritatile publice din Uniunea Europeana, Brazilia, China, SUA, Canada, Japonia si Australia.

  • Oficiul German de acreditare DAP
  • RENAR – Asociatia de Acreditare din Romania RENAR
Pentru a putea citi aceste documente aveti nevoie de Adobe Reader instalat.
Pentru a-l descarca, click mai jos:


Copyright 2024 Compania Nationala "Imprimeria Nationala" - S.A.
Termeni si conditii