A+ a-
Acces autoritati guvernamentale
  Linkuri utile                                
Ultimele stiri:
Prezentare
Produse
Servicii
Parteneri
Informatii de interes public
Comunicate
Contact
Accesibilitate
Tipar de securitate
Grafica de securitate


Securizarea reprezinta solutia optima pentru asigurarea autenticitatii si identitatii unui produs
Imprimeria Nationala se preocupa permanent in dezvoltarea si implementarea solutiilor de securitate, astfel incat produsele executate sa fie unice si imposibil de falsificat sau contrafacut.

Procesul de securizare a hartiilor de valoare se realizeaza cu diverse elemente de securizare, utilizand hartii speciale, cerneluri speciale, elemente grafice de securitate, folii de securitate sau holograme.

Elementele de securitate realizate de Compania Nationala "Imprimeria Nationala" S.A.se clasifica in:
  • overt (uzuale);
  • covert ( speciale);
  • forensic ( ascunse).

In domeniul Graficii de Securitate, utilizam softuri speciale, echipamente Pre Press de ultima generatie, cu rezolutii de peste 12.000 dpi, care permit proiectarea si realizarea unor elemente de grafica unice.

Respectam cele mai noi standarde de calitate si performanta in domeniu, executam produse conforme cu standardele Uniunii Europene si ICAO (Organizatia Internationala a Aviatiei Civile) , acolo unde executia produselor impune aceste cerinte.

Pentru a realiza produse cu un inalt grad de securizare utilizam elemente de securitate grafica de tipul:


Elemente de securizare vizibile in spectrul ultraviolet
Elemente grafice utilizate:

Grafica tip "guilloche"; microtext; protectie impotriva fotocopierii; imagini cu raster special; personalizari; imagini latente; fonduri numismatice sau cu modulatia grosimii liniilor.

Toate acestea executate in combinatie cu utilizarea de cerneluri speciale, magnetice, fluorescente, fotocromice sau termocromice cu hartie speciala, hartie filigranata, cu melanj fluorescent vizibil in spectrul normal, UV (ultraviolet) sau IR (infrarosu), cu folii de securizare, holograme si alte elemente de securitate, fac ca produsele executate de Compania Nationala "Imprimeria Nationala" S.A. sa se ridice la cele mai inalte standarde in domeniul securitatii produselor tiparite.


Copyright 2024 Compania Nationala "Imprimeria Nationala" - S.A.
Termeni si conditii